Ook bij de arcade kun je door slim spelen snel stijgen in het klassement

Als je wilt dat jouw Eredivisie club zegeviert is het van belang slim te spelen.

Er zijn nu bijna 2000 games en het klassement duurt steeds een maand, dus tijd is een belangrijke factor.

Daarom een eerste tip: speel niet te lang door om van de 2e op de 1e plaats te komen! (Dat kun je aan het einde van de maand beter proberen als je tijd over hebt)

Van belang is de puntenverdeling voor het klassement.

Bij ieder spel verdien je klassement punten door in de top 10 te eindigen. De punten verdeling is als volgt:

1 - 15 punten
2 - 13 punten
3 - 10 punten
4 - 8 punten
5 - 7 punten
6 - 5 punten
7 - 4 punten
8 - 3 punten
9 - 2 punten
10 - 1 punt

Het is over het algemeen eenvoudiger om bij 4 games op de 5e plaats te komen dan bij 1 game op de 1e. En het kost vaak net zoveel tijd. Maar 4 keer op de 5e plek levert je 28 punten op en bij 1 game op de 1e plaats slechts 15. Dit is goed om even te onthouden.

Aanvallen

Voor het aanvallen van leden van andere clans of concurrenten in het individueel kampioenschap is het goed eerst het lopende klassement op het scherm te halen.

Klik hiervoor in het Arcade dropdown menu op Klassements Leiders.

Je ziet nu een overzicht van het aantal klassement punten dat iedereen heeft. Dit overzicht is steeds in beweging.

Zoek nu jezelf op in het klassement. Iedereen die boven je staat is een kandidaat om aan te vallen. Echter degene die de meeste punten heeft is ook de makkelijkste prooi om punten vanaf te snoepen. Als jij namelijk bij een bepaald spel boven deze persoon komt zakt hij/zij in het klassement van dat spel en dat kost hem/haar direct punten.

Je kunt op die persoon klikken waarna het Arcade Profiel verschijnt. Dit geeft een overzicht van de games waarbij deze persoon op 1 staat. Er is echter een betere manier om veel meer info over deze speler te krijgen. Daarvoor moeten we even een trucje toepassen. spiteful.gif

Ik heb, puur als voorbeeld, op de naam van Rickhunter4 geklikt. Als je nu in de adresbalk van jouw internet explorer/FireFox of wat dan ook kijkt zie je de volgende link:

CODE
http://www.myarcade.nl/index.php?autocom=arcade&p=arcadeprofile&userid=18


Helemaal aan het einde van deze link zie je het gebruikersnummer van deze persoon. Onthoudt dit nummer! (In dit geval dus 18)

Klik nu in het dropdown menu op Jouw Rankings.

Nu verschijnt een overzicht van jouw klasseringen, maar dan veel uitgebreider dan zopas. Je hebt nu namelijk de beschikking over een dropdown menu waarin je kunt kiezen voor 'Top 10 Finishes' Jouw Top 10 klasseringen, de games waarmee je punten voor het klassement verdient hebt dus. Wat zou het fijn zijn als we ook zo'n overzicht van een andere speler zouden hebben! Dat kan! wink.gif

Je ziet in de adresbalk de volgende link:

CODE

http://www.myarcade.nl/index.php?autocom=arcade&p=report


Wijzig nu deze link door er &user=18 achter te zetten! (18 is dus het nummer van hierboven)

CODE

http://www.myarcade.nl/index.php?autocom=arcade&p=report&user=18


Nu heb je het volledige overzicht van deze speler. Selecteer weer 'Top 10 Finishes'. Nu kun je dus jezelf gaan afvragen: "Welke games ben ik goed in en kan ik zijn score verbreken?".

Succes!! ok.gif