De ploeg van bondscoach Stuart Baxter kwam na een klein kwartier op voorsprong door een eigen doelpunt van Vincent Kompany. Tim Sparv speelde de gehele wedstrijd.

In de komende EK-kwalificatiereeks speelt Finland in n groep met onder meer Nederland en Zweden. Zweden - met Andreas Granqvist op de bank in de ploeg van bondscoach Erik Hamrn - oefende in Solna tegen Schotland en won met 3-0. Granqvist kwam niet in actie.

Denemarken oefent in Kopenhagen tegen Duitsland. In dat duel startten Thomas Enevoldsen en Nicklas Pedersen in de basis van bondscoach Morten Olsen. Enevoldsen werd in de pauze gewisseld, Pedersen na 55 minuten. Denemarken kwam terug van een 0-2 achterstand en speelde 2-2 gelijk.

Een andere WK-ganger, Sloveni met Tim Matavz in de basis, oefende in Ljubljana tegen Australi van oud-FC-coach Han Berger. Matavz werd in de rust bij een 0-0 tussenstand gewisseld. Sloveni won uiteindelijk met 1-0.