13.10: Inmiddels is de tweede helft begonnen tussen Feyenoord/Excelsior en FCG B1. De thuisploeg leidt met 1-0.

13.05: Het is rust op Corpus waar FCG C3 met 1-2 achter staat tegen Ajax. FCG C3 begint prima aan de wedstrijd en komt in de 7de minuut 1-0 voor dankzij een treffer van Lukas Siemers. Daarna is het veldspel van de gasten beter en dankzij twee prachtige doelpunten nemen ze dan ook de leiding. In de slotfase van de eerste helft redt de Ajax-doelman op schoten van Stan Haanstra en Lukas Siemers en uit de laatste aanval schiet Rutger Etten de bal over.

12.07: Op Varkenoord is het duel van FCG B1 tegen Feyenoord/Excelsior gestart. FCG B1 verloor vorige week bij ADO Den Haag haar eerste wedstrijd van het seizoen, de Rotterdammers wonnen daarentegen van stadgenoot Sparta.

11.54: Over ruim twintig minuten trapt FCG C3 af tegen Ajax C2. Trainer Erik Muntendam start met de volgende elf spelers: Marc Gjaltema, Niels Ridderstap, Mohammed Abdul Karim, Arthur Ymele Feudjio, Dennis van Duinen, Rutger Etten, Tiuri Schieving, Dave Bosgraaf, Stan Haanstra, Juhnino Bacuna (c) en Lukas Siemers. Op de bank beginnen Wessel Koomans, Twan Nieboer, Gerald Postma, Ben Tiemersma, Jur Wardenier, Frans Schilstra en Jari Slort.

11.39: Een goedemorgen vanuit Corpus den Hoorn. Het gaat allemaal weer beginnen en dus een drukte van belang op de diverse velden. Om 12.15 uur trapt FCG C3 af tegen Ajax C2. Vervolgens speelt FCG C1 tegen FC Volendam C1. Aanvang van dit duel is 14.30 uur. Daarnaast spelen FCG B1 (12.00 uur tegen Feyenoord/Excelsior) en FCG D3 (12.30 tegen Frisia) uitwedstrijden. Het belooft een droge dag te worden met een temperatuur van ongeveer 18 graden. Heerlijk voetbalweer dus!