Zweden won met 6-0 van San Marino. In de eerste helft kreeg verdediger Olof Mellberg van Zweden een rode kaart. Na de pauze maakte Andreas Granqvist zijn opwachting in de defensie. Hij scoorde al na zes minuten de 4-0. In de slotfase bepaalde oud-FCer Marcus Berg de eindstand op 6-0.

Finland verloor in Rotterdam met 2-1 van Nederland. De eindstand was na een kwart van de wedstrijd al bereikt. Tim Sparv speelde de volledige wedstrijd en kreeg na een uur spelen een gele kaart.

Nicklas Pedersen stond in de basis bij Denemarken in de thuiswedstrijd tegen IJsland. Na zeventig minuten werd hij gewisseld. In de slotfase scoorde zijn ploeg de enige treffer van de wedstrijd: 1-0. Thomas Enevoldsen zat niet bij de wedstrijdselectie.

Bij Sloveni (dat 1-1 gelijkspeelde in Servi) zat Tim Matavz niet bij de achttien. Ook Dusan Tadic kwam niet in actie met Jong Servi dat de laatste EK-kwalificatiewedstrijd speelde bij Jong Cyprus (3-0 winst).