Hiermee is Tim Matavz niet alleen topscorer van FC Groningen, maar ook van de gehele eredivisie. Natuurlijk kon hij dit niet doen zonder hulp van de andere voetballers.
Dusan Tadic had zowel in de eerste als tweede helft een aantal mooie voorzetten.
ADO Den Haag kwam in de eerste helft bijna niet aan voetballen toe.
Na de rust (ruststand was 3-0) begon Groningen weer sterk aan het vervolg van de wedstrijd. Na drie minuten werd de vierde treffer al gescoord, ditmaal door Leandro Bacuna.
Lang duurde het niet voordat ADO iets terug deed, drie minuten na de treffer van FC Groningen, werd er ook gescoord door ADO Den Haag.
Jammer genoeg speelde FC Groningen minder sterk in de tweede helft van de wedstrijd en kreeg ADO er nog een doelpunt bij.
Gelukkig is het daarbij gebleven en kan onze FC genieten van een mooie overwinning!

JUNIOR REPORTER
Bert Westerhof was deze wedstrijd onze Junior Reporter. Hij schreef vanaf de perstribune een mooi verslag van de wedstrijd. Klik hier om zijn verslag te lezen.

LINE-UP
Gelukkige deelnemers die mee mochten lopen in de line-up voorafgaand aan de wedstrijd waren: Kjeld van der Ark/ Elianne Oostergo/ Mila van Bergen/ Steyn van Bergen/ Romy Siu Jager/ Anouk Bo Jager/ Tim Versteeg/ Melissa Versteeg/ Noah Schuur/ Larissa de Wit/ Sven Arends/ Pascalle Pomper/ Mark Pomper/ S. Witting