opstelling FCG C1 Kevin Wilpsra, Daan Ganzinga, Peter van Son, Mohammed Abdoel Karim, Wessel Koomans, Jur Wardenier, Juhnino Bacuna, Gerald Postma, Stan Haanstra, Dave Bosgraaf, Tiuri Schieving.

ALMERE CITY FC C2 - FC GRONINGEN/CAMBUUR C3
aanvang: 12.30 uur

FC GRONINGEN/CAMBUUR D1 6-3 HEERENVEEN/EMMEN D2
1-0 Jhurrey Margaritha (2.), 2-0 Jhurrey Margaritha (15.), 2-1 (22.), 3-1 Daniel Camra Bos (25.), 3-2 (27.), 4-2 Tristan Cooke (29.)

opstelling FCG D1 Teun Hoekstra, Armani Mardjoeki, Dion Paapst, Oege Sietse van Lingen, Jochem de Vries, Tommie van de Looi, Daniel Camara Bos, Daniel Teune, Tristan Cooke, Martijn van Maastrigt, Jhurrey Margaritha.

FC GRONINGEN/CAMBUUR D3 9-0 FLEVO BOYS D1
1-0 Lion Kalentjev (4.), 2-0 Lion Kalentjev (5.), 3-0 Boy Spijkerman (10.), 4-0 Mark te Velde (13.), 5-0 Daniel van Kaam (16.), 6-0 Lukas Prljic (35.), 7-0 Mark te Velde (42.), 8-0 Mark te Velde (50.), 9-0 Lion Kalentjev (55.)

opstelling FCG D3 Giovanni Oldersma, Steyn Strijker, Mark Versteegen, Sander Jansen, Rick Boyer, Daniel van Kaam, Mark te Velde, Orkun Kokcu, Boy Spijkerman, Lion Kalentjev, Jearl Margaritha.

Na drie competitiewedstrijden staat de doelpuntenteller van het jongste jeugdteam al op twintig. De ploeg van trainer Bote Talsma kende een bliksemstart en vanop links wist Lion Kalentjev in de eerste vijf minuten tweemaal doel te treffen. De thuisploeg was gretig en voor de tegenstander was het alle hens aan dek. FCG perste er de ene na de andere mooie aanval uit en dat werd beloond met nog meer doelpunten. Boy Spijkerman was verantwoordelijk voor treffer nummer drie waarna Mark te Velde en Daniel van Kaam de ruststand op 5-0 bepaalden. In het slot van de eerste helft werd het samenspel wat minder waardoor alle treffers in het openingskwartier werden gemaakt. Na rust waren er wel kansen maar was ook de doelman van Flevo Boys met een aantal puike reddingen op dreef. Toch wisten Lukas Prilic en tweemaal Mark te Velde de score op te schroeven naar acht. Vijf minuten voor tijd viel de laatste goal te noteren. Het was de derde in dit duel van Kalentjev en reeds zijn achtste van het seizoen.

Alle doelpunten van FCG D3 zijn vanavond te bekijken op het YouTube Kanaal van FC Groningen Jeugd.