De wedstrijd begon erg goed voor FC Groningen. Er waren meerdere kansen voor Virgil van Dijk, Petter Andersson en Dusan Tadic, maar toch ging RKC er vandoor met de eerste goal. In de 17de minuut schoot Sander Duits een afstandschot, 1-0. Vlak daarna had Tim Sparv een goede kans op de gelijkmaker, maar miste deze.

Ook na de pauze was FC Groningen weer de eerste die een mogelijkheid had, maar deze werd niet benut door Andersson. In de 73ste minuut scoorde hij wel door een kans voor zichzelf te creren, 1-1. Vlak daarvoor had Virgil van Dijk ook nog geprobeerd te scoren, maar tevergeefs.

In de slotfase kregen beide partijen kansen op de winnende goal en werd het ineens heel spannend. Dit begon met invaller Fachtali die op de linkerpaal schoot. Deze werd gevolgd door een vrije trap van Danny Holla, maar ook deze belandde op de lat. Uiteindelijk bleef het dus bij 1-1 en heeft onze FC het niet voor elkaar gekregen om bij een uitwedstrijd meer dan n punt te behalen.

Zondag 20 november speelt FC Groningen pas weer een wedstrijd, dit keer tegen thuis tegen VVV. Laten we hopen dat onze FC dan weer drie punten binnensleept!

LINE-UP
Gelukkige deelnemers die mee mochten lopen in de line-up voorafgaand aan de wedstrijd waren: Dylan Tolhuis, Sidney Schouwstra, Angelica Aslander, Martijn Pruntel, Hugo Beukeveld, Merijn Beukeveld, Sven Bernardus, Tim Visscher, Jos Bijmolt, Ilian Marinus, Wout Brongers