Ruststand: 2-0FC GRONINGEN/CAMBUUR B1 - VA FC TWENTE B21-0 Firosan Ademi (4.), 2-0 Firosan Ademi (5.)

opstelling FCG B1 Wieger Sietsma, Keziah Veendorp, Thijs Gerlofs, Roland Baas, Jim de Leeuw, Glenn Bijl, Kasper Oldenburger, Willem Gootjes, Richairo Zivkovic, Aleksandar Jankovic, Firosan Ademi.

FC GRONINGEN/CAMBUUR C1 2-0 ALMERE CITY FC C1
1-0 Stan Haanstra (33.), 2-0 Stan Haanstra (67.)

opstelling FCG C1 Erwin Heidekamp, Daan Ganzinga, Peter van Son, Mohammed Abdoel Karim, Dennis van Duinen (Wessel Koomans), Dave Bosgraaf (Twan Nieboer), Niels Ridderstap (Jari Slort), Gerald Postma, Stan Haanstra (Jur Wardenier), Rutger Etten, Tiuri Schieving.

De thuisploeg pakte drie verdiende punten op het kunstgrasveld van Corpus den Hoorn. In de eerste helft domineerde FCG dat via dieptepasses voor het meeste gevaar zorgde. Toch duurde het tot de 33ste minuut voordat de score werd geopend. Peter van Son gaf de pass op Stan Haanstra die met het buitenkansje wel raad wist. Na rust eenzelfde beeld van de wedstrijd waarbij de mannen van trainer Rick Mulder de meeste kansen creeerden. Toch bleef het lang spannend omdat een tweede treffer lang uitbleef. Drie minuten voor tijd maakte Haanstra opnieuw een doelpunt waardoor de winst in Groningen bleef.

FC GRONINGEN/CAMBUUR C3 4-0 FC ZWOLLE C2
1-0 Jan Hup (pen.22), 2-0 Ozan Kokcu (57.), 3-0 Ozan Kokcu (61.), 4-0 Eike Begemann (64.)

opstelling FCG C3 Jan Hoekstra, Emiel Seigers (36.Brandon Hartsuiker), Jan Hup, Daan Wijma, Lorenzo Valente, Nagesh Amatsaleh (36.Ids Hannema), Arthur Ymele Feudjio (36.Ruendel Martina), Dennis Molema, Marcel Mannes, Ozan Kokcu, Eike Begemann.

De onder-14 ploeg van trainer Rene Wollerich behaalde haar tweede zege in de najaarscompetitie. Hekkensluiter FC Zwolle C2 werd na een sterk slot uiteindelijk nog met ruime cijfers verslagen. In de eerste 35 minuten was het spel aan beide kanten niet best. Veelvuldig werd balverlies geleden en als de thuisploeg al een goede aanval opzette dan was met name de eindpass niet goed verzorgd. Toch ging het rustten met een voorsprong. In de 22ste minuut schoot Jan Hup een toegekende strafschop raak. In de tweede helft was het aanvankelijk niet beter. Wel was FCG sterker maar tot echt dominant spel kwam het nooit. Pas in de slotfase liepen de aanvallen soepeler en waren de Groningse spitsen op hun best. Dertien minuten voor tijd schoot Ozan Kokcu de bal van afstand over de doelman heen. Vier minuten later opnieuw een knappe treffer van Kokcu. Marcel Mannes wurmde zich door de verdediging van de gasten heen waarna Kokcu met een strak schot de 3-0 liet aantekenen. Het slotakkoord kwam op naam van Eike Begemann die met een hard schot van binnen de zestienmeter de eindstand op 4-0 bepaalde.

FC GRONINGEN/CAMBUUR D1 1-2 NEC/FC OSS D1
1-0 Oege Sietse van Lingen (6.), 1-1 (31.), 1-2 (52.)

opstelling FCG D1 Teun Hoekstra, Armani Mardjoeki, Wouter de Mare, Dion Paapst, Jochem de Vries, Tommie van de Looi, Marc Vegter, Daniel Teune, Oege Sietse van Lingen, Daniel van Kaam, Jhurrey Margaritha. Wissels: Alex Breise, Bas van Veen, Luuk Zwiers.

De tweedejaars D-pupillen leden vooral gezien de eerste helft een onnodige nederlaag tegen NEC/FC Oss D1. De thuisploeg startte sterk en op aangeven van Daniel Kaam tikte Oege Sietse van Lingen al vroeg de 1-0 binnen. FCG verzuimde daarna om de score uit te breiden. Na een defensieve blunder van de Gelderse combinatieploeg schoot Marc Vegter in kansrijke positie naast en even later werd nog de lat geraakt. Naarmate de eerste helft vorderde werden de gasten wel sterker maar in problemen kwam de ploeg van trainer Hugo niet. Dat gebeurde na rust wel. Sterker nog, uit de eerste de beste aanval scoorden de gasten de gelijkmaker. FCG had het daarna moeilijk en de aanvallen liepen moeilijk. NEC/FC Oss kreeg gaandeweg een overwicht en kreeg kansen op een tweede treffer. Ook FCG kreeg nog een goede mogelijkheid maar voorn ontbrak de scherpte vandaag. Acht minuten voor tijd viel dan de 1-2 tegen een ploeg die ook hoger stond op de ranglijst. Duur puntenverlies derhalve in de strijd om de eerste plaats.

FC GRONINGEN/CAMBUUR D3 6-2 ACTIEF D1
1-0 Lion Kalentjev (7.), 2-0 Orkun Kokcu (10.), 2-1 (15.), 3-1 Lion Kalentjev (22.), 3-2 (31.), 4-2 Mees Gootjes (34.), 5-2 Steyn Strijker (44.), 6-2 Steyn Strijker (56.)

opstelling FCG D3 Peter van Aagten, Sander Jansen, Steyn Strijker, Mark Versteegen, Rick Boyer, Mees Gootjes, Mark te Velde, Orkun Kokcu, Jearl Margaritha, Lion Kalentjev, Boy Spijkerman. Wissels: Tapmahoe Sopacua, Luka Prljic, Jimmy Anakotta, Max van Bruxvoort, Giovanni Oldersma.

De koploper van de Tweede Divisie F behaalde een regelmatige zege op Actief D1. Op een kletsnat Corpus den Hoorn stond de ploeg van trainer Bote Talsma al na tien minuten op een 2-0 voorsprong. De gasten brachten het verschil nog wel terug tot een treffer maar acht minuten voor de pauze werd het 3-1 via een doelpunt van Lion Kalentjev. Direct in de tweede helft kwamen de gasten uit Eelde opnieuw terug in de wedstrijd. Verder liet de thuisploeg het echter niet komen. Gestaag liep FCG uit naar een 6-2 overwinning waarbij de laatste twee doelpunten op rekening kwamen van Steyn Strijker.